maandag 21 januari 2008

Pfaff krijgt eigen magazine


"Jean-Marie Pfaff krijgt net zoals Goedele Liekens een persoonlijk tijdschrift. Het eerste nummer van Jean-Marie verschijnt eind mei. El Sympathico kan rekenen op de hulp van beroepsjournalisten, die interviews afnemen met wereldberoemde sportlui. Als het blad een succes wordt, dan ligt er vanaf 2009 elk kwartaal een nieuw nummer in de Vlaamse én Nederlandse winkel." , aldus Het Nieuwsblad.
Ondertussen weet iedereen dat dochterlief bij de "Flair" aan de slag is. Zou den Jean-Marie gehoord hebben dat zijn dochter niet voldoet bij het weekblad ? Is hij op zoek om te toekomst van zijn dochter veilig te stellen.
Wij zullen het natuurlijk allemaal via de Pfaff serie op VTM vernemen...

maandag 14 januari 2008

De politie wist mij te vinden !

Tot mijn grote verbazing contacteerde commissaris V. van de plaatselijke politie mij op mijn mobieltje. Hoe kwam die kerel in Godsnaam aan mijn telefoonnummer? Mijn nummer staat niet in de witte gids maar blijkbaar wel in het databestand van de politie. Ik vroeg hem vriendelijk hoe hij aan mijn GSM nummer geraakte. "Tis simpel", zei hij , "ik heb in het computerbestand gekeken, een tweetal jaar geleden heeft U een aanvraag gedaan om plakaatjes voor de deur te plaatsen om makkelijk te kunnen laden en lossen. Bij deze aanvraag stond Uw GSM nummer vermeld." Awel, ik vind dit straf. Blijkbaar kan iedere hand der wet mijn telefoonnummer opzoeken terwijl ik deze angstvallig niet in de witte gids laat vermelden. Stel dat iedereen zomaar mijn nummer zou kunnen raadplegen zou ik mij genoodzaakt voelen mijn GSM 's nachts af te zetten.
Bon, de lieve commissaris had mij nodig omdat ik zogezegd al achteruitrijdend met mijn trekhaak op de achterliggende geparkeerde wagen ingereden had. Het rare aan het verhaal is dat ik reeds een 8 dagen op dezelfde plaats geparkeerd stond , terwijl de "pippo" achter mij er nog maar een drietal dagen geleden zijn wagen achtergelaten had. Daar beide partijen niet weten hoe het mogelijk is dat ik met mijn trekhaak in de radiator van mijn achterligger terecht kwam werd er wijselijk geen PV opgemaakt en werd er eveneens geen aanrijdingsformulier opgesteld. Eind goed al goed. Bij deze weet ik dat de politie nu over mij waakt !!!

zondag 6 januari 2008

Voornemens

Een nieuw jaar wordt maar al te vaak met te goede voornemens ingewijd. In het verleden had ik weinig goede voornemens, maar als ik er even bij stilsta is het makkelijk om zo maar een handvol voornemens voor de dag te toveren tijdens het hartstochtelijk Sint-Sylvester gesmakker en ge'sms door. Ik kan met fierheid meedelen dat ik niet één van de 60 miljoen sms'jes de wereld ingezonden heb tussen 31 dec 20.00 h en 1 jan 08.00 h. De reden hiervoor is heel eenvoudig. Ik had mijn toestel niet op zak en toen ik na het uitbundig gefeest thuis kwam ben ik al een blok in slaap gevallen. Mijn excuses voor diegenen die mijn nieuwjaarswensen wat met recuul ontvangen hebben...
Wel bij deze stuur ik mijn voornemens de wereld in :
1: Geen parkeerboetes
2: Geen spammails
3: Geen files meer bij het wachtbalkje (je weet wel , zo'n balkje op de loopband in de supermarkt).

Welle, als deze drie voornemens effectief gerealiseerd kunnen worden mag ik mij alvast een gelukkig 2008 toewensen.