zaterdag 19 augustus 2006

Nog iets te huur.
Nadat de woonst van C. in een oogwenk verhuurd was via "Hebbes" , hebben wij dan maar ook besloten om mijn woonst via deze site te huur te zetten. Welle, na 3 dagen was het ook prijs. De woonsten verhuren zich hier blijkbaar als zoete broodjes.
Het is opmerkelijk dat je in nauwelijks één week iets verhuurt als je ziet hoe veel er te huur is in de omgeving. Of verbleven C. en ik in zulke beheerde huurappartementen? Hierbij mijn advertentie op "Hebbes" en enkele foto's.

"Stijlvolle historische dakstudio met terras van 20 m2.Ongemeubeld, intieme dakstudio gelegen in een winkel-wandelstraat. Uniek zicht op de k. en de tuin van de k. Eveneens mooi zicht op de G. en dieptezicht op de M. (hoekhuis).Gezamelijke woon en slaapruimte en keuken. Afzonderlijke badkamer met ruime douche.Water is in de huurprijs inbegrepen. Verwarming (en verwarming water) op elektriciteit. Elektrische kookplaten. Nachtteller electriciteit aanwezig. Gemiddeld verbruik elektriciteit 42 eur op maandbasis.Mogelijkheid tot aansluiting van Telenet en kabeltv. "

Geen opmerkingen: