dinsdag 2 januari 2007

Happy New Year

Yeah, C. en ik zagen er echt naar uit om de mensen in ons nieuw stulpje uit te nodigen. Sint-Sylvester leek ons het geschikte ogenblik. Net als vorig jaar hebben wij het nieuwe jaar luidkeels en met danspasjes op de tonen van DJ Yann ingezet. De drank vloeide rijkelijk ( 24 soorten sterken drank) en de tapa's waren er lekkerlijk om je vingers ervan af te likken.

Als toemaatje hadden wij voor kanjers van vuurwerk gezorgd. Het kwam goed uit want het vuurwerk was afgelast door het winderig weer. De eerste pijl bleef wel gevaarlijk in de bloembak steken. Nog een geluk dat de meesten zich wijselijk achter het schuifvenster post gevat hadden...


De stereo van dienst, heeft zich als kranige 30'er goed stand gehouden. De "Sankei-stereo" , een jeugdherrinnering van in de Zeelaan in De Panne is nu op pensioen bij mijn zus. Oeps, gedaan met de feestjes denk je ? Tja, een deftige geluidsversterking ontbreekt er nu wel in onze woonst, maar daar zullen wij wel een oplossing voor vinden !!!! Happy New Year !!!!!

Geen opmerkingen: