vrijdag 17 februari 2006

1/8 finale van Kim


Na vele jaren "goesting" ben ik eindelijk op de http://www.sport.be/proximusdiamondgames/2006/nl/ geraakt.

Het getram viel beter mee dan verwacht en nodigt uit om nog vaker te "lijnen" in de toekomst. Tram 3 loodst je zo naar de hoofdingang van het sportpaleis. Het was een ondertussen al een twaaftal jaar geleden dat ik voor het laatst in het sportpaleis was (Eroticabeurs). Om de innerlijke mens te verstevigen en lange wachtrijen te ontwijken had ik versnaperingen en "Jupiler" bij. En dat bleek een slimme zet te zijn....

Belle Perez mocht de 11000 toeschouwers opwarmen, maar ze bakte er weinig van. Het is de eerste keer dat ik haar vals hoorde zingen. Dit kwam misschien door de akoestiek in de immense zaal.

En Kim trakteerde ons op een bloedstollende game van liefst 2 uur en 20 minuten. Chance dat wij drank bijhadden, want twas te spannend om onze te kleine zitjes te verlaten. De Russische Française Golovin (WTA 24) wist blijkbaar de zwakke plekken van onze nummer één te vinden. Wie had er gedacht dat Kim set 1 zou verliezen. Golovin's droom om set 2 binnen te rijven werd op het nippertje via een tie-break verijdelt.

Dankzij onze psychologische ondersteuning heeft Kim het uiteindelijk tot een goed einde gebracht. Als dank kregen wij (samen met de 11000 anderen) een fles champagne kado van haar aan de uitgang. Een dikken meci Kim voor de fles en de spannende avond die je ons schonk!!

Geen opmerkingen: